EOS-fotosalon

EDITIE 2016

 

 

EDITIE 2014

Het tweejaarlijks EOS-fotosalon vond plaats in  de weekends 11/12 en 18/19 oktober. De tentoonstellingsruimte van CC de Cerf te Gullegem  was meer dan totaal ingenomen door de foto's van de exposerende leden van EOS. In totaal 30 leden namen deel aan deze tentoonstelling, wat het aantal geëxposeerde werken op 126 bracht. Doch niet enkel de kwantiteit was hoog, ook de kwaliteit. Zo werden er werken tentoongesteld van Mathieu Beyens, winnaar van de Benelux Nikon Award 2014 en van Yvon Syx de winnaar van de gouden medaille op de Benelux wedstrijd 2014.

De tentoonstelling werd geopend door mevrouw Lobke Maes, Wevelgemse schepen van cultuur.

 

EDITIE 2012

Tijdens de eerste twee weekends van oktober 2012 hadden we ons tweejaarlijks fotosalon.  Zowel op vlak van de kwaliteit van de tentoongestelde werken als naar het aantal bezoekers was dit salon een succes. Traditiegetrouw werd deze fototentoonstelling gehouden in OC de Cerf te Gullegem, waar we over ruime accommodatie beschikken. Hieronder een zicht op de tweede expo-ruimte en het openingswoordje door de heer Burgemeester Jan Seynhaeve.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het werd een dubbel-tentoonstelling. Enerzijds exposeerden 25 leden 4 van hun beste recente foto’s en anderzijds werd clublid Carlos Verfaille in de kijker gezet. Er waren 20 werken van hem te bewonderen. Waaronder de foto ‘La défence', waarmee hij een speciale prijs won in het Nationaal Fotosalon van Kortrijk 2012. Zie foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

© foto: Carlos Verfaille

 

De foto ‘Dromerig’ van clublid Purdey Piepers werd door het bezoekend publiek aangeduid als de beste foto van het salon.

 

 

 

 

 

 

 

© foto: Purdey Piepers

 

De heer R. Briers won als bezoeker de boekenbon, zijn keuze kwam quasi exact overeen met de rangschikking die bekomen werd op basis van het totaal van de ingevulde wedstrijdformulieren. Hier zien we de prijsoverhandiging door de heer Jean-Marie Wylin van Belfius (links) en onze voorzitter Geert Casier (rechts).

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer