Welkom op de website van fotogroep EOS Wevelgem!

Fotogroep EOS is een groep van creatieve amateur-fotografen. Wij staan open voor alle personen die de fotografie een hart toedragen. Nieuwe leden worden bij ons niet aan hun lot overgelaten. Indien men wil, helpt een lid met wat meer ervaring u bij de eerste stapjes in de fotografie.

Maandelijks hebben wij twee bijeenkomsten of activiteiten. De aard ervan is zeer uiteenlopend: fotobesprekingen, externe sprekers/fotografen die over hun werk komen spreken, DOE-ateliers, technische uiteenzettingen, fotoshoots al dan niet met modellen ... . Jaarlijks hebben we eind augustus onze daguitstap en in september staat er tradiegetrouw een modellenshoot op locatie op ons programma. Ons volledig jaarprogramma is consulteerbaar via het tabblad 'PROGRAMMA' in het menu bovenaan.

Zonder dat wij een echte 'wedstrijdclub' zijn, nemen we regelmatig deel aan wedstrijden ingericht door het W.V.F.D. (West-Vlaams Verbond van Fotokringen Digitaal), het CvB (Centrum voor Beeldexpressie) en hebben we ook onze eigen clubwedstrijden.

Om de twee jaar organiseren we het EOS-fotosalon. Een impressie van ons laatste salon vindt u via het tabblad 'EOS FOTOSALON 2012' in het menu.

Fotogroep EOS Wevelgem is lid van het WVFD ‘West-Vlaams verbond’ en van het CVB ‘Centrum voor beeldexpressie’.  

Wie interesse heeft, is altijd welkom op een van onze bijeenkomsten. Meer informatie over onze club? Stuur een mailtje: info@eos-wevelgem.be
 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer